Pentru ca stim ca o afacere de succes se bazeaza pe parteneriate solide, de aceea ne focusam pe consolidarea relatiilor parteneriale existente si totodata suntem deschisi pentru noi oportunitati parteneriale.

In consecinta, daca sunteti persoana juridica, doriti sa deschideti un magazin care corespunde profilului firmei Hontfar S.R.L. , sau daca aveti deja un astfel de domeniu de activitate si doriti sa extindeti gama de produse, atunci echipa noastra va sta la dispozitie atat cu produse cat si cu diferite oportunitati de parteneriat, pentru ca dumneavoastra sa aveti o afacere de succes in acest segment comercial.
Astfel, pentru ca sa deveniti reseller-ul produselor noastre, trebui sa parcurgeti cativa pasi pentru a putea intra in parteneriat cu firma noastra.

In urmatoarele randuri va vom prezenta variantele prin care puteti intra in contact cu firma noastra si criteriul pe care trebuie sa-l indepliniti:

  • Tebuie sa fiti persoana juridica.
  • Pentru informatii suplimentare, apelul dumneavoastra va fi redirectionat catre reprezentatii Hontfar, din zona in care va aflati.
  • Daca ne contactati prin e-mail, v-ati inregistrat pe site, atunci veti primi numarul de telefon al agentului din zona dumneavoastra, timp in care si agentul va fi informat in legatura cu solicitarea dumneavoastra.
  • Ultima varianta de a intra in contact cu firma noastra si a discuta despre parteneriat este deplasarea dumneavoastra la sediul firmei Hontfar S.R.L.
    Aceasta varianta, in viziunea noastra, este varianta cea mai optima, deoarece puteti cunoaste echipa noastra, putand astfel discuta „face to face” despre parteneriat. Totodata puteti sa faceti cunostinta si cu produsele comercializate de firma noastra in mod fizic, putand astfel mult mai bine sa luati decizia oportuna pentru afacerea dumneavoastra.

Daca v-am starnit curiozitatea si daca prima impresie despre noi este una pozitiva, atunci nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0266 211 088, prin e-mail la adresa office@hontfar.ro sau la sediul firmei situat pe strada Vulturului nr. 2/C, Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita.