Aducem la cunostinta tuturor vizitatorilor paginii electronice www.hontfar.ro faptul ca acest site este dedicat exclusiv persoanelor juridice, iar valoarea minima a unei comenzi este de 750 RON fara T.V.A. !

Lansarea unei comenzi pe Site

Pentru a lansa o Comanda online este necesara logarea Partenerului, acesta insemnand introducerea adresei de e-mail si parola. Dupa logare, produsele selectate se adauga in Cos, se verifica daca toate produsele selectate apar in Cos, iar daca totul este conform asteptariilor, atunci se poate trimite Comanda. Daca Partenerul sau viitorul Partener inca nu este inregistrat pe site-ul www.hontfar.ro, atunci acesta este nevoit a se inregistra completand datele firmei sale si alte date necesare facturari si trimiterii produselor, dupa care Partenerul va fi contactat telefonic de catre personalul firmei Hontfar S.R.L. pentru verificarea datelor si pentru a aduce la cunostinta privind conditiile colaboararii. Dupa ce partenerul a primit acceptul de a se loga in cont, de la acel moment acesta poate plasa comanda. Dupa finalizarea comenzii, Partenerul va primi o confirmare asupra comenzii prin e-mail. Hontfar S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica preturile in orice moment, fara o notificare prealabila! Nu se vor modifica preturile acelor produse care au fost comandate de catre Partener la un anumit pret si care au fost validate de catre Vanzator la pretul respectiv.

Modalitati de plata:

  • Plata la curier: – plata produsului se va face face dupa preluarea coletului de catre Partener direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  • Plata la reprezentantul firmei: – plata produsului se va face dupa preluarea coletului de catre Partener direct catre reprezentantul firmei Hontfar S.R.L. pe baza de chitanta, sau in functie de contractul incheiat intre Partener si firma Hontfar S.R.L. .
  • Plata prin ordin de plata:  – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant al firmei Hontfar S.R.L. . Reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin mail pentru a se achita contravaloare totala a comenzii in contul bancar care va aparea pe factura proforma emisa catre Partener. Livrarea marfii se face dupa confirmarea sumei depuse in cont.