Produsul va fi livrat Partenerului prin intermediul Sistemului propriu de distributie al firmei Hontfar S.R.L. sau prin serviciul de curierat rapid.

 

1.      Livrare prin sistemul propriu de distributie

In cazul livrarii produselor catre Partener prin sistemul propriu de distributie al firmei Hontfar S.R.L., va informam ca comenzile efectuate de catre Partener, vor fi onorate dupa ce agentul confirma ziua in care va sosi la Partener. Modalitati de plata:
  • Plata la reprezentantul firmei: – plata produsului se va face face dupa preluarea coletului de catre Partener direct catre reprezentantul firmei Hontfar S.R.L. pe baza de chitanta, sau in functie de contractul incheiat intre Partener si firma Hontfar S.R.L.
  • Plata prin ordin de plata:  – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant al firmei Hontfar S.R.L. Reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin e-mail pentru a se achita contravaloarea totala a comenzii in contul care va aparea pe respectiva factura proforma trimisa catre Partener. Livrarea marfii se va face dupa confirmarea sumei depuse in cont.

2.      Livrare prin serviciului de curierat

In cazul expedierii comenzilor prin curierat, firma Hontfar S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a produsului si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. A se tine cont de faptul ca firma de curierat rapid contractat  de firma noastra livreaza coletele continand produsele comandate de catre Partener intre orele 09:00 și 16:00, de aceea este necesar o adresa de livrare si un numar de telefon pentru a putea fi gasit Partenerul in acest interval de timp. Va aducem la cunostinta faptul ca in cazurile comenzilor plasate la sfarsit de saptamana, incepand de vineri dupa ora 13 respectiv sambata si duminica, onorarea comenzilor nu va putea fi realizat in 24 de ore. Comanda Partenerului in cazul in care produsul comandat este pe stoc, acesta va fi pregatit si efectuata in termen util. Firma de curierat rapid isi pastreaza dreptul de a majora costul livrarii pentru acele localitati ce cad in afara ariei sale de livrare, Partenerul fiind informat cu privire la acest aspect la momentul confirmarii comenzii de catre firma  Hontfar S.R.L. Totodata mentionam  ca plata transportului comenzii prin curierat rapid este suportat de Partener, iar costul livrarii ar putea varia in functie de greutatea sau dimensiunile coletelor. Modalitati de plata:
  • Plata la curier: – plata produsului se va face face dupa preluarea coletului de catre Partener direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  • Plata prin ordin de plata:  – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice a comenzii de un consultant al firmei Hontfar S.R.L. Reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin e-mail pentru a se achita contravaloare totala a comenzii in contul care va aparea pe respectiva factura proforma trimisa catre Partener. Livrarea marfii se va face dupa confirmarea sumei depuse in cont.